Mere coapte

de MotanLaOale in Dulciuri, 29 Ian 2013 | 5535 vizualizari

 

Laura mi-a facut pofta si a trebuit sa fac! Foarte bune cu smantana si dulceata desi aspectul lasa de dorit la ale mele!

 

INGREDIENTE

  • 4 mere Golden
  • 4 linguri zahar brun
  • 2-3 samburi de nuca
  • scortisoara
  • dulceata de visine
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte:

Merele se spala si se scobesc cu un cutit subtire de cotor.

In locul cotorului se pun cateva bucati de samburi de nuca, scortisoara si zahar brun.

Se dau la cuptor pentru 25-30 minute.

Se scot din cuptor cand se inmoaie. (eu le-am tinut mai mult si s-au decojit)

Cand se scot din cuptor se pune pe fiecare mar copt dulceata de visine si smantana.

Data viitoare voi curata merele de coaja ca asa cucoaje aspectul lasa de dorit.

Sunt foarte bune calde dar si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

29.01.2013, 21:40

mamaieelena 1

08.02.2013, 09:58

MotanLaOale 1

08.02.2013, 10:19

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mere coapte cu visine a la Anisoara / Concurs Bucatarasul copiilor